Имаш ли нещо с Мене?

Искаш ли да Ме познаваш? Ако да, защо не Ме допускаш на практика в ежедневието си?

Наистина ли искаш да ходиш с Мен ? Ако да, защо не си там и в това, където съм Аз?

Ако Ме следваш, защо Ме убеждаваш постоянно да следвам и изпълнявам твоите желания?

Защо не Ме допускаш в сърцето си, защо избираш страха, безпокойството, отчаянието, съмнението, непростителноста, отмъщението, огорчението? Това са други господари!

Разбираш ли, че когато само се кичиш с името Ми, но не живееш това, което говориш, представяш пред останалите хора грешно послание за Мен и вместо да си част от Моето царство, на практика си част от Сатанинското царство!

Разбери със сърцето си:

Спри да живееш за себе си и своето си удобство, да се вглеждаш само в другите – колко са зли, в обстоятелствата, които не се подреждат както ти се иска.

Спри да оформяш хората около себе си по твой образ и подобие, да ги манипулираш с добре пресметнатото си поведение и думи, чрез което влияеш върху избора им – това е чародейство.

Спри да оправяш живота си по твоя начин, откажи се от този твой си живот. Ела и поискай новия живот, който Съм ти приготвил. Няма да успееш да подредиш онзи, твой си живот с Мен, защото Аз съм противник на този, твой си живот. Той се подрежда само повърхностно в съюз с дявола, но това е смърт за душата ти!

Ела и се скрий в Мене, аз ти предлагам почивка от този твой си живот и ти предлагам Моя живот и Моите дела! Ела и общувай с Мен, разговаряй с Мен. Скрий се в Мен, само така Аз мога да те пазя.

Но ако постояннно сам /по твой избор – поради непокорство/ отиваш при Моя противник – как да те пазя?

Готов ли си днес да се откажеш от фалшивата си униформа, която наричаш християнство?

Отказваш ли се от своя си живот и плътски представи за спокойствие и успех? Отказваш ли се от независимия си от Мен живот? Отказваш ли се от гордостта, поради която не можеш да прощаваш, да обичаш, която те занимава само с тебе, с твоето? Гордостта и бунта против Моята мъдрост те правят да си част от дявола и неговото естество.

Затова те питам днес: Имаш ли нещо с Мене, имаш ли дял с Мене, имаш ли нещо общо с Мене?

Ако все още искаш само на тебе да ти се угажда, само на тебе да ти се служи, да бъде все по твоя начин, все както на тебе ти харесва, все когато ти искаш, все когато ти смяташ нещо за добро…. Ако не станеш човек, който служи на другия до себе си и на другите около себе си и продължаваш да определяш как другите да ти угаждат – служат, то ти нямаш дял с Мене! Аз показах на практика, че можеш да Ми се довериш, че по блажено е да даваш отколкото да вземаш все за себе си – Аз дойдох на земята да служа, а не да ми служат!

Ти чий си?

Започваш ли да разбираш със сърцето си какво е да си Мой? Ако ти не искаш да станеш едно с Мене и да оставиш твоя си живот и да Ме оставиш да живея в тебе, така че Аз да прощавам и обичам чрез тебе, да върша волята Си чрез тебе, няма как да имаш нещо общо с Мен! Сатана ще ти предлага подаръци, ще те изкушава да се противиш на волята Ми заради себеугаждане и себецентриране. Ще ти предлага „християнска“ религия, която ще ти даде 30 сребърника, за да си подредиш твоя си живот по твоя си начин!

Аз ще ти дам Себе си, и ти Ми дай себе си, за да бъдем едно! Това е вечен животда Ме познаваш лично Мен – твоя създател и спасител!

Не Ме презирай с думите: „обичам те“ когато Те просто нямат покритие-действие. Ако Ме обичаш наистина ще Ме оставиш да живея в тебе и така ще обичаш заедно с Мен ближния до себе си, ще се застъпваш за него заедно с Мен, ще му служиш заедно с Мен, ще му прощаваш, ще му даваш това, което не заслужава, също както Аз ти дадох всичко, което не заслужаваш! Ще ми позволиш Аз във теб да действам към хората около теб! Опознай Ме! Но как ще Ме опознаеш, ако не прекарваш време с Мен и все си зает с твоя важен твой си живот?

Само когато наистина си само с Мен, Аз мога да те преобразявам, изпълвам и говоря. Когато Ме обичаш чрез покорно и послушно сърце, защото Аз съм Бог, Господар и Цар, ти Ми даваш възможност да се грижа за теб, да те пазя и да воювам за теб, само така Аз мога да ти прибавям вичко, от което имаш нужда! Всяко снабдяване на твоите нужди по твоя начин, те прави Мой противник, горд невярващ, който не Ми се доверява, не иска да чака, не иска да живее чрез вяра и по Мое обещание.

Днес Аз те питам искаш ли да имаш нещо с Мене? Ако да, остави себе си, твоя си живот, твоите планове, твоите религиозни дела и се запознай с Мен. Как искаш да вършиш Моите дела, ако не виждаш и не чуваш какво Аз върша и говоря? Как можеш да си светлина за мъртвите ако Мен ме няма в теб? Как да живея чрез теб, да действам от теб, ако го правиш вместо Мен? Как да те прегърна и стана едно с теб, като не Ме допускаш в себе си? Как да текат водите на живот от теб към другите, ако не си Ми позволил да пребъдвам в тебе?

Човек раздава само това, което има в себе си. От съкровището в сърцето му говорят устата му и действа тялото му! Аз съм щедър Бог и когато аз пребъдвам в сърцето на някого, то това не може да се скрие! Ето по това се познават Моите: щедри в любов към тези които не заслужават любов по човешко мислене, щедри в прошка към тези които не заслужават прошка по човешко мислене, щедри в благославящи думи и застъпване в молитви за тези, които не заслужават това по човешко мислене. Обичайте и прощавайте, но не вършете делата им /греха им, неверието им…/. Научете се от Мен, вашия Бог създател, спасител и учител. Аз съм живота, ела и стани едно с Мен –  само така ще имаш нещо общо с Мен. Общо означава едно сърце, едни мисли, едни думи, едни действия – Моите мисли, Моите думи и Моите действия в теб и чрез теб към другите, това означава плодоносен живот и изобщо нов живот от Мен.

Обичай останалите така както Аз те възлюбих! Помни, любовта изпитва и различава духовете, не следва лъжеучители, а само Мене, пътя, истината и живота!

Пастир Павел Андреев

10 юли 2012 г.

Относно автора

Оставете коментар