Какъв е произхода и значението на “Поклонението към Мария / Мадоната /”? 7 Част

Тъжно бъдеще. Какво се крие зад сегашното поклонение на Дева Мария? Защо е нарастващо и на къде води?

Библейските пророчества разкриват, че точно преди идването на Господ Исус Христос , “звярска власт”, съставена от заблуждаваща религиозна система и политическа власт ще се издигне не само в Европа от пепелта на старата Римска Империя ( и Светата Римска) Империя, но ще погълне и целия свят (Виж Данаил 7 и 8, и 11 и12 глави; Откровението на Иоана 13, 17 и 18 глави ). Тази конфедерация ще бъде яздена от жена – богата и могъща църква – описана като царица, чийто корени са назад в старовременният Вавилон и е майка на блудниците (другите заблудени църкви), която е направила света да се опие с нейните фалшиви учения (Виж Откровението 18:7; 17:1-6). Тази жена-наречена “Вавилонска дъщеря” и “господарка на всички царства”- ще твърди, че е единствената истинска църква, казвайки: “ Аз съм и няма друга църква освен мене.” / Случайно да ви е познато?/ Тя ще води движението на последните времена за да доведе до връщане обратно на “разделените деца”-обратно при “майката църква” (Исаия 47:8-9; Откровение 18:7-8). Поклонението на “Небесната Царица” ще даде “обща основа”, за да се обединят нациите и религиите на света, в опит да се донесе мир на човечеството.

Не чувате ли, не виждате ли, че икуменизма набира власт и сила, че по целия свят се подготвят строежите на храмове на обединените религии, включително и в гр. София! В гр. Ерусалим се подготвя пътя за строежа на третия еврейски храм, който най-вероятно ще даде достъп на всички религии да се молят в него! Много нации в Стара Европа са обърнати към Мария: Украйна и Унгария – скоро след 1000 г. и Англия в 1381 г.. През 1600 г. Полша, Австрия, Испания и Португалия и техните колонии са били посветени на Мария (Виж A Woman Rides the Beast, D.Hunt, стр. 457). През 1996 Папа Иоан Павел ІІ определи храма на Нашата Лейди от Европа (направен в Гибралтар през 1309 г. от Крал Фердинанд ІV от Испания) като “потенциален символ” за обединението на Европа и “място където под патронажа на Мария, човешкото семейство ще бъде сближено в съвместно съжителство.” Този храм не е далеч от пещерата, където в Гибралтар, финикийците са имали храм на Астарта – небесната царица, седем века преди Христос.Но Нова Европа е също засипана със символи на Мария. Флага на Европейският Съюз – пръстен от 12 златни звезди на син фон – взаимстван е от картина на Мадоната (Мария) с 12 звезди около главата й. В Катедралата в Страсбург – Франция (където е Европейският Парламент), има стъклопис посветен на Европа – “Прозорецът на Европа” – показващ Мария с детето и 12 звезди около главата й и луни по краищата. Защо луни? Защото луната си е любим символ на Сатана, както и звездите – петолъчките! 5 май беше определен за “Деня на Европа” – но е също и фестивала на Нашата “господарка“ – Мария от Гибралтар.

Католическите водачи разбират силата, която се крие в майката богиня. Преди близо 40 години, Бишоп Фултон Шиин предсказа, че преминаването от исляма към Християнството “ще стане чрез обръщането на мюсюлманите към Божията Майка” (виж Hunt, p. 458). Шиин показва, че Мохамед е имал дъщеря на име Фатима и че Благословената Девица се е явила в португалското селце Фатима и когато статуя на Нашата Лейди от Фатима е била показана, хиляди мюсюлмани са се преклонили пред нейното изображение. Храм на Нашата Лейди от Фатима – Мария е построен също в Русия – крепостта на православната църква и дом на голямо мюсюлманско общество – за спомен на “връщането на много руснаци към правата вяра”. Мадоната също се използва от феминистите, които отричат патриархата на класическото Християнство” и на новата вълна, която боготвори “Майката земя”.

Обожествяването на Мадоната е огромна заплаха, която свързва старовременното боготворене на Семирамида във Вавилон и майката богиня на Египет, Гърция и Рим с модерната Дева Мария. Ние наблюдаваме всичко това и то става пред нашите очи. И ще играе съществена роля в близко бъдеще! Господ Исус заповяда да бдим, а не да спим, опиянени от блудното вино на идолопоклонството, което включва и поклонението и молитвите към хиляди светци и покровители на морета, армии и т.н, които точно съответстват на култовете към хиляди богове в миналото! Събудете се!

следва последната част – Какъв е произхода и значението на “Поклонението към Мария / Мадоната /”? 8 Част

Относно автора

Оставете коментар