“Целеустремената лъжа” на Рик Уорън – изобличаване на фалшивото християнство

Всеки християнин трябва да гледа този клип!!!! Всички лъжи, които са се намърдали в тялото Христово са изобличени чрез СЛОВОТО на Исус Христос – Библията. “Повечето от днешното проповядване е такова: мотивираща психология, която използва християнски речник”
Липсата на истина, води до отпадане на праведността…
Не можеш да ходиш в заблуда и да си мислиш, че си праведен пред Бога, защото говориш за Исус и казваш че вярваш в Него….
Вярваш – но в какво?:
– че Исус ни е изкупил в ада ?!?!
– Че взимайки Господна вечеря, тя се превръща в плътта и кръвта на Исус, неразбирайки словото от евангелие на Йоан 6:53-58?!?!
– Че трябва да обичаш себе си!?!? Пропускайки частта, че трябва да обичаш Бог с цялото си сърце, ум и същност и ближния както себе си… защо ли Бог не ни заповядва да се обичаме себе си..??? Сигурно си е объркал словореда??!!
– Че си малък бог?!?!? Какво нагло идолопоклонство…
– Че можеш да си вършиш своеволно грехове(да правиш каквото си искаш и да вярваш), и че Бог е милостив и няма да ти държи сметка, че за втори път разпъваш Сина Му в себе си…?!!??? гностицизъм от класа!!!
– Че можеш да извикаш в действително съществувание нещо си, което силно е пожелало сърцето ти..?!!??! – това си е чист окултизъм и идолопоклонство
– Че ако сееш пари (особено в “помазани служения и най-вече служители”), ще пожънеш хилядократно?!?!?! – Сребролюбие – корен на всяко зло (цитат от библията)
– Че трябва да завладеем земята, за да дойде Исус??!!! .. и се измъдрят всякакви лъжливи учения като “Целеустремената църква” на Рик Уорън. Правят се всякакви компромиси, включително единство с папата, който е йезуит, с исляма, който отрича, че Исус Христос е син на Бога, и всичко това с цел да са на върха, да имат влияние (и пари разбира се), като забравят, че с цена са били изкупени от сатана – безценната кръв на Исус Христос и се продават на друг господар…
Толкова са много лъжите в църквата, че се чудя докога Господ ще търпи!!!!
Докога???

Оставете коментар